© 2013 Öregrundsvarvet Adress: Varvsvägen 6, SE-742 43 Öregrund Tel: 0173-168 00 info@oregrundmarine.se

Båtförvaring

Efter en skön säsong med båten så kommer det en vinter och bästa sättet att övervintra är inomhus och plusgrader. Öregrund Båtförvaring AB erbjuder förvaring både inomhus och utomhus. Vid inomhusförvaring har vi tillgång till totalt 5 000 m2 i en stor fristående hall samt i delar av varvet. Är inte Öregrundsdockan bokad för vinterjobb så kan vi även där förvara båtar med en längd på cirka 50 meter. Alla typer av båtar är välkomna att klara vintern i Öregrund.

 

I samband med Er vistelse hos oss så ta tillfället i akt att få båten fixad inför kommande säsong. Här kan vi erbjuda de flesta tjänster som Er båt behöver. Ett årligt underhåll och service är den bästa garantin för en bra funktion över tid och bibehåller värdet på båten. Läs mer under SERVICE & REPARATION.

 

Idag hanterar vi enkelt och effektivt båtar upp till 90 ton. Skulle vikten vara större så är Öregrundsdockan en möjlighet. Intresset är stort och ökande år från år så vänligen kontakta oss i god tid för att säkerställa en plats hos Öregrunds Båtförvaring.

 

För mer information kontakta Roland Strömberg