AKTUELLT

Båt Till Sommaren

Kontakta oss så ser vi på möjligheterna att hjälpa er med en Viggo X8 eller en Viggo C8 till sommaren 2018.

Läs mer under nyheter »

 

Event att hålla koll på 2018

2-11 Mars Allt För Sjön

17-19 Maj Provkörningshelg

16-19 Augusti Uiva Flytande Mässa

24-26 Augusti Marstrand Boat Show

31-2 September Allt På Sjön

Läs mer under nyheter »

 

Instagram

Följ oss på instagram

Länk till konto »

 

Videopresenation

Klicka på länken nedan för att komma till vår nya video

Länk till video »

 

Ny båtmodell – VIGGO C8

Öregrund och varvet har lång tradition av att utveckla och tillverka robusta och moderna aluminiumbåtar. Vi sjösätter nu varumärket ”VIGGO” som står för kämpe, styrka, kraft, modern design. Vi lanserar nu den första modellen – VIGGO X8 – i ett större kommande modellprogram.

 

VIGGO X8 är framtagen utifrån många års erfarenhet, kundens krav på en modern båt anpassad för dagens stora motorer med trygghet i hela fartområdet i alla typer av väder och vind. Med en helt ny design, nytt skrovkoncept, en välplanerad förarmiljö och flera nya tekniska lösningar.

 

Sjöegenskaper, komfort och prestanda är självklara egenskaper i VIGGO X8:s design, konstruktion och val av utrustning. Men i VIGGO har vi också lagt stor vikt på säkerhet. De flesta skrov i dag är tillverkade i en tid när farterna var lägre och hästkrafterna färre. För att klara dagens stora motorer och höga farter är skrov med en balanserad tyngdpunkt avgörande. Det är något som VIGGO BOATS tagit fasta på i sin design, konstruktion och produktion.

 

VIGGO X8 blir därför den optimala båten utifrån nämnda kriterier och levererar vad som ska krävas av en ny modern båt som passar för alla typer av framfart i skärgården – nöje, fart, vattensport, transport, skönt mys eller tuffa förhållanden. Så bekanta Er med Viggo X8 och ”känn skillnaden”.

 

VIGGO BOATS produceras av Öregrund Marine Service AB som är ett systerbolag till Öregrundsvarvet AB. För mer information så kontakta Stig Andersson.

 

 

VIGGO BOATS stöds av SKB Näringslivsutveckling AB.

 

 

VIGVIGGO står för kämpe – kraft och styrka. Avancerad teknik och innovation i varje detalj ger dig som användare säkerhet

och komfort i alla slags väder.

 

Välkommen ombord!

Läs mer »

© 2013 Öregrundsvarvet Adress: Varvsvägen 6, SE-742 43 Öregrund Tel: 0173-168 00 info@oregrundmarine.se